Diumenge el Senyor Reciclatge pujarà l’escenari del Centre amb una paperera màgica

Aquest diumenge el Centre acollirà un espectacle educatiu amb el reciclatge com a protagonista. Serà a les 6 de la tarda a la Sala Gran del Centre. Fèlix Brunet serà el Sr Reciclatge. Amb 25 anys d’experiència professional i havent actuat en 9 països, Fèlix Brunet és una aposta segura per amenitzar qualsevol esdeveniment. Atresora diversos premis Internacionals de Màgia. Domina diverses tècniques: Màgia de prop, màgia Còmica, per adults, màgia Infantil, mentalisme, escapisme, així com Grans Il·lusions. La seva manera d’actuar i relacionar-se amb el públic sempre de manera dinàmica i amb molt d’humor, fan que tots gaudeixin i participin amb el seu espectacle.

Sr. Reciclatge és un espectacle didàctic per a nens i nenes que tracta el món del reciclatge i la recollida selectiva. Una manera divertida d’aprendre i conscienciar, mentre es diverteixen i participen de l’espectacle de Màgia. Fèlix Brunet, ha estat aquesta setmana al Cafè del Matí on ha explicat que el Sr.Reciclatge és un escombriaire que té una paperera màgica.

L’espectacle també té un caire solidari perquè la recaptació es destinarà a la Marató de TV3. Les entrades es poden comprar al web del Centre.