Diumenge el Centre Moral va celebrar una assemblea per parlar sobre el futur de l’entitat

Es va presentar el Projecte “El Centre es Viu”, que va més enllà de tirar endavant les obres de reforma que exigeix la normativa i pretén augmentar el teixit social de l’entitat, la seva visibilitat i obrir les portes a noves accions i seccions.

La comissió encarregada del projecte ha planificat tot un seguit d’activitats durant el 2018 i 2019 per tal de recaptar els diners necessaris per tirar endavant les obres de reforma del Centre.

El calendari d’activitats viurà el seu punt de sortida el primer cap de setmana de juny on les diferents seccions de l’entitat sortiran al carrer per mostrar tot el que ofereixen i viure dos dies plens de cultura, civisme i festa.

​També s’organitzarà un Verkami amb tota mena de productes amb la marca “El Centre és VIU” així com possibilitats de diplomes de col·laboració o apadrinaments de butaques.

S’ha elaborat un dossier de patrocinadors destinat a petites i grans empreses vinculades a Arenys de Munt i es demanarà la complicitat de les entitats del municipi per tal d’organitzar nombrosos actes durant el 2018 i el 2019.

El president del Centre, Esteve Torrent, ha explicat que la injecció més gran de diners vindrà a través del crèdit bancari de 300.000 euros  que es demanarà.

Per tal de fer viable el pagament  d’aquest crèdit durant els 10 anys d’amortització, l’assemblea va aprovar una quota extraordinària de 6€ al mes que s’aplicaria mentre s’amortitzi el crèdit.

Aquesta quota és voluntària i d’aplicació automàtica a tots els socis titulars. Per tal de notificar-ne la renúncia s’haurà de lliurar presencialment a secretaria el document de renúncia firmat i motivat, tal com ha aprovat l’assemblea.

A l’assemblea també es van ensenyar els plànols del projecte d’obres per tal de que els socis poguessin donar la seva opinió. Recordem que per realitzar aquestes reformes, al centre li cal 1 milió d’euros aproximadament.