Diumenge el Centre Moral proposa una mostra de microteatre

S’hi representaran quatre obres en aquest format. Obres curtes però dinàmiques i amb l’objectiu de transmetre el missatge de forma clara i precisa. Diumenge podrem gaudir, com dèiem, de quatre obres, dues d’elles ja s’han representat aquí al poble i, de fet, n’hem parlat a l’informatiu. Es tracta de l’obra “Entre Llençols” i “Perduts”. De les que no hem parlat és de les altres dues; la primera es titula “Mata-Rates” una comèdia representada per Isabel Feliz i Pili Muns sota la direcció de Joan Llavador. Precisament el director va ser aquesta setmana al Cafè del Matí i ens va explicar de què va l’obra. L’escoltem.

I per altra banda, també podrem gaudir de l’obra “Si us plau”. En aquest cas es tracta d’un drama interpretat per Isabel Petri i Jordi Rovira sota la direcció d’Albert Coll, qui també va passar pel Cafè del Matí i ens va fer 5 cèntims de l’obra.

Les entrades estan exhaurides per a les dues sessions que es fan, una a les 6 de la tarda i l’altra a les vuit del vespre.

Més informació:

Entre Llençols. Mariona Fernández i Núria Herrero. Una obra d’Emma Dotras que fa mofa d’una situació força quotidiana. Una parella se’n van al llit a dormir i una de les dues noies no té son. El diàleg que es crearà serà divertit i delirant.

Perduts. Àlex Pujol i Martina Sansa. Una obra còmica d’Emma Dotras amb un toc de misteri. Una parella torna a casa en cotxe i de nit. L’Albert s’adorm i l’Eva n’està segura del camí que ha agafat. Serà el que els portarà fins a casa?

Mata-rates. Pili Muns Terrats i Isabel Feliz Rosario, sota la direcció de Joan Llavador. Dues presoneres coincideixen en una galeria quan la zeladora els hi ha ordenat fregar el terra. Dues personatges ben diferents, com de la nit al dia, ens portaran a moments hilarants, sense cap ni peus.

Si us plau. Isabel Petri i Jordi Rovira, sota la direcció d’Albert Coll. Una jove, propietària d’una botiga de roba de segona mà, va a una comissaria de policia a denunciar un atracament. Un cop allà es troba amb una situació més complicada que el propi atracament.