Diumenge concentració per reclamar que torni el servei de pediatria a Arenys de Munt

El ple d’ahir de l’ajuntament es va començar parlant del servei de pediatria que està generant malestar a moltes famílies del poble, ja que actualment no disposem d’aquest servei i les famílies han d’anar al Cap d’Arenys de Mar.

L’alcalde Josep Sánchez, va dir que entenen que la prioritat sigui la situació actual de COVID, però segons la informació de la qual disposen la problemàtica podria respondre a una estratègia econòmica i no pas un fet puntual. Per això reclamaran revertir aquesta situació ja que consideren que per Arenys de Munt és bàsic disposar del servei de pediatria.

L’alcalde va explicar que tenen el compromís verbal de tornar a parlar amb els responsables de salut, dels quals esperen una resposta ferma per poder restablir el servei un cop es superi la crisis sanitària.

Precisament diumenge a les 11 del matí es farà una concentració a la plaça de l’església per reclamar el servei de pediatria a Arenys de Munt.

A la trobada es llegirà un manifest i posteriorment es penjarà una pancarta al pont. També s’aprofitarà per continuar recollint signatures per tal de recuperar aquest servei.

Marc Pruñonosa, portaveu del grup de famílies que han iniciat aquesta campanya, explica que properament presentaran les signatures al departament de Salut.