Diumenge arriba la 8a edició de la marxa cicloturística Ports del Maresme 2019

Aquesta l’organitza el Club Ciclista MuntBikes i forma part del Calendari de Cicloturisme 2019 de la Federació Catalana de Ciclisme, amb un total de 140 kms i un desnivell acumulat aprox. de 2.700m, pujant fins una alçada màxima de 1.230m.

La sortida i arribada serà Arenys de Munt. Es passarà per algunes de les poblacions del Maresme i del Vallès Oriental travessant una gran varietat de zones i paisatges, pel litoral i més endavant pel Parc Natural del Montseny.

Hi haurà un recorregut alternatiu d’uns 96 kms i un desnivell acumulat aprox. de 1.900m. Roger Perez, de l’organització, destaca que han tancat les inscripcions un mes i mig abans, ja que no volen sobrepassar el límit dels 1000 corredors. Això es deu a que han volgut primar la qualitat envers la quantitat.

En acabar la prova hi haurà una fideuà per tots els participants i es sortejarà una bicicleta Pinarello valorada en 4000 euros.

Per últim, Roger Pérez ha volgut agrair la confiança dels patrocinadors i a la Federació Catalana de Ciclisme, al Parc Natural del Montseny, al Servei Català de Trànsit, i als Mossos d’Esquadra.