Diumenge a les 12 del migdia, a plaça de l’església, tindrà lloc un acte reivindicatiu i l’entrega de les 1.200 signatures a l’alcalde per exigir el retorn del servei de Pediatria

A la nota de premsa, les famílies afectades recorden que Arenys de Munt ja no compta amb les dues pediatres i infermeres a qui les famílies amb infants tenien dipositada tota la confiança, sent un servei de proximitat que s’ha perdut després de la reobertura del CAP que va estar tancat en el context de la pandèmia.

Recordem que fa unes setmanes, els Ajuntaments dels dos Arenys i les famílies van entregar una carta a Salut reclamant el retorn del servei i que ha provocat que el Departament convoqui una reunió amb el govern municipal el proper dia 13 de gener. El portaveu de les famílies, Marc Pruñonosa, explica que seguiran pressionant per tal que Arenys de Munt recuperi aquest essencial servei.

Arenys de Munt compta amb 1.500 menors de catorze anys, sent pediatria un servei essencial per la qualitat de vida dels infants del poble.