Diumenge a la tarda al Centre hi actua el Mag Gerard Borrell, que porta un espectacle de màgia i humor per adults

Diumenge a les 6 de la tarda el Centre ha programat un espectacle de màgia per adults amb Gerard Borrell. Només el cartell ja és tota una declaració d’intencions. Hi surt ell, assegut a una cadira, d’esquena, i amb els pantalons prou avall com per ensenyar les galtes del cul. Aquesta setmana hi vam parlar des del Cafè del matí i el mateix Gerard Borrell avisa que quan està a un teatre encara està més desinhibit que per xarxes socials. És per gent gran però això no vol dir que sigui un espectacle barroer, sinó que juga amb la mentalitat adulta a l’hora de fer màgia

Showman desvergonyit i provocador divertit que demana al públic que estigui disposat a tot, però sense fer passar cap mala estona a ningú. De fet, ho fa així des dels seus inicis, ja de ben petit.

Dalt dels escenaris es va estrenar a Pineda de Mar, la seva ciutat natal.

Una de les maneres d’interactuar amb Gerard Borrell és contactar-hi abans pel seu Instagram i demanar-li alguna cosa o saludar-lo. Així ell es fa una idea de qui tindrà al pati de butaques.

El mag està preparant un nou espectacle que manté el seu estil, ja que considera que és el que funciona i va millor al públic i a ell mateix.