Dissabte i diumenge serà un cap de setmana solidari, amb tot d’actes de suport a la Marató de TV3

Aquest cap de setmana es celebra la Marató de TV3 i, com ja vam comentar en darrers informatius, Arenys de Munt serà un dels pobles que es bolcarà en aquesta iniciativa solidària. Els actes començaran dijous a la tarda amb un taller de centres de Nadal per vendre el dia de la Marató, diumenge. Es farà a la seu dels Voluntaris i serà a càrrec d’Antonia Tarrés.

Ja divendres a la tarda, a la Plaça de l’Església, trobarem activitats pels més petits com diversos tallers, jocs i una xocolatada.

Dissabte, les activitats es faran al matí amb una activitat gegantera, una nova xocolatada i una arrossada popular.

Per últim, diumenge, durant el matí la plaça de l’Església acollirà un ball de country,

Sobre la Marató n’ha parlat Miriam Farelo al Cafè del Matí on ha comentat la importància de recaptar fons per la investigació d’aquest tipus de malalties.

I els alumnes de l’Escola Sobirans que es queden a dinar al menjador participen cada any de la iniciativa de fer un pessebre vivent, també solidari amb la Marató de TV3. Ho dirigeix Teresa Villalmazo, de l’empresa Picant de Mans, que és qui porta el servei de menjador al Sobirans. Hi participaran uns 70 nens i nenes. Es farà dissabte a les 11 del matí. A la ràdio van venir quatre alumnes. En Musa fa de sant Josep. En Max fa de patge el Rei Melcior. L’Anna no té personatge, i es dedicarà a cobrar l’entrada als assistents a favor de la Marató. I en Marcel serà el Rei Blanc. Els escoltem a tots quatre

L’any passat els alumnes que feien primer van passar la covid i no van poder fer d’actors al pessebre i ara esperen aquest any poder-ho gaudir.