Dissabte i diumenge arriba al Centre el Cicle Espurnes de Micro-Teatre

Aquest cap de setmana, concretament dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda arriba al Centre la IV Mostra de microteatre “Espurnes” organitzada per la Coordinadora del Maresme. Seran 4 obres de microteatre representades per diferents grups de teatre del maresme. Un d’ells, el grup de teatre del Centre. Per parlar d’aquest esdeveniment avui ha passat pels micròfons del Cafè del Matí Pili Muns, del grup de teatre del Centre que ha explicat l’objectiu d’aquest format.

Com dèiem, seran 4 les obres que es representaran. Una d’elles és “Picardies”, a càrrec del grup de teatre del Centre i que estrenen per primera vegada aquí al poble malgrat ja té un recorregut per altres punts de Catalunya.

Per la seva part, el Col·lectiu de Teatre EPMA de Mataró representarà l’obra “El otro lado de la calle”, una crítica als nous plans urbanístics.

D’altra banda, 3 aquaris per un peix de Canet de Mar ens porten l’obra “Entrevista de feina” que, com el seu propi nom indica, gira al voltant d’una peculiar entrevista de feina.

I per últim, el grup Germanor de Malgrat representarà “La depressiva”, una obra dura però amb sentit missatge.

Les entrades estan a la venta al preu de 5 euros i es poden adquirir al web del Centre.