Dissabte i diumenge Arenys de munt serà solidari amb la Marató de TV3

Els actes que es fan a Arenys de Munt per recaptar diners per La Marató de TV3 comencen dissabte, quan  es farà a l’Escola Sobirans el pessebre vivent. En aquest pessebre hi participen els alumnes del menjador del Sobirans de manera voluntària i també hi col·laboren pares i mestres. Teresa Villalmazo, responsable de menjador, explica que enguany el pessebre presenta dues novetats; una d’elles és una sorpresa i l’altre és que el pessebre serà nocturn.

El pessebre serà dissabte de 5 a 7 de la tarda al pati de l’Escola Sobirans. Hi haurà xocolata amb melindros i passejades a cavall i venda de manualitats.

I diumenge es faran diferents activitats a la Plaça de l’Església on a partir de les 10 del matí hi haurà inflables i jocs a càrrec dels Voluntaris per Arenys de Munt. Seguidament a les 11 del matí hi haurà ballada country amb Carme Gimeno, i trobareu la xocolatada i parada de Nadal que organitza la ràdio. A les 12 del migdia, l’Assemblea Nacional Catalana prepararà un vermut popular i al llarg del matí Donaviva vendrà números per la rifa d’una panera. I a les 6 de la tarda, a la sala Corrioles del Centre Moral es representarà l’espectacle Fem màgia, de la Companyia Veus Veus. Ho detalla el president dels Voluntaris, Pep Juvanteny.

Fem màgia és un espectacle guiat per un mag expert i un ajudant sapastre a qui potser fins i tot haurem d’ajudar una mica, ens farà riure molt però ens sorprendrà encara més. Tere Salva, del grup Rau Rau, parla de l’epectacle i explica que destinaran 1 Euro de cada entrada a La Marató.

També aquest diumenge es farà la bicicletada familiar que organitzen de manera conjunta les Ampes de les escoles i Lleure 3D. Al final del recorregut hi haurà xocolatada i sorteig d’obsequis. Escoltem la falca publicitària que els alumnes de l’Institut han enregistrat per a l’ocasió

Les inscripcions i venda de dorsals es fan al despatx de l’Ampa de les escoles Sant Martí, Sobirans, a l’Institut Domènec Perramon i a la botiga Anna, fins l’11 de desembre. El preu per nens i nenes de 3 a 12 anys són 3 euros i adults 5 euros, que es destinaran a les malalties minoritàries.