Dissabte es va fer la festa d’inauguració del primer pis de l’Esplai de la Gent Gran i un homenatge a Àlex Soler

La celebració va servir per descobrir una placa en record a Alexandre Soler Casals, qui fou president de l’Esplai entre els anys 2013 i 2022. Va ser un acte molt emotiu, on hi va participar la família d’Àlex Soler, que van rebre l’escalf dels socis i sòcies de l’Esplai, de l’Ajuntament, i de la junta de l’entitat. La tallada de la cinta es va fer a baix, al peu de l’escala, i a la sala gran del primer pis, amb un aforament limitat a unes 40 persones, es va fer la part més protocol·lària, amb els parlaments i l’entrega de detalls d’agraïment. Tot seguit tothom va poder fer una visita a com ha quedat l’espai, la terrassa, la sala d’ordinadors i despatxos… i la part més agraïda de la visita… baixar al bar de l’Esplai i fer un pica pica.

A l’acte hi va participar la regidora de Gent Gran, Montse Batista Alsina, contenta per haver pogut acabar unes obres que han trigat molt i que han viscut tot tipus de dificultats, i a la vegada molt emocionada per l’homenatge a Àlex Soler. Al final de l’acte vam recollir les seves impressions en aquesta conversa que ara poden escoltar.

I també recollíem l’estat d’ànim del president de l’Esplai, Josep Fugarolas, que es mostrava satisfet per com ha quedat l’Esplai i animava a tothom, jubilats o no, a acostar-se a les instal·lacions i a fer-ne us.

La placa de record a Àlex Soler es troba a la primera planta de l’edifici, just sortir de l’ascensor.