Dissabte es farà la presentació del llibre en fascicles L’abans: Recull gràfic d’Arenys de Munt (1890-1978)

Les persones triades per recopilar i fer la tria de les imatges que apareixen al llibre han estat Mercè Colomer i Gaspar Casals.

La publicació de cada fascicle serà setmanal, cada divendres estarà disponible a les llibreries del poble. A banda del llibre, també es crearà un arxiu amb les fotografies descartades, que estaran a l’abast de tothom per poder ser visualitzades.

El primer es fascicle es centrarà a veure l’evolució dels carrers i les places d’Arenys de Munt. Gaspar Casals ho explica.

Els propers capítols aniran dedicats a les festes i tradicions, a les institucions, les entitats, la cultura, les activitats de lleure, l’ensenyament, el treball i els comerços, serveis i transport.

La presentació serà a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala Municipal. Gaspar Casals ha explicat que l’acte servirà per exposar el projecte i fer un petit tast d’algunes de les fotografies triades.

Per fer la reserva de tota la col·lecció, us podeu apuntar a les llibreries del poble. En aquest cas, el primer fascicle serà gratuït i els següents costaran 3 euros amb 10 cèntims.