Dissabte es farà la inauguració de les obres de reforma del Centre Moral i per diumenge, s’ha programat l’espectacle Ciutat Llunyana

El programa de l’acte s’ha hagut de modificar a causa de les mesures per prevenir la covid-19 i s’han establert mesures de seguretat com la reducció de l’aforament, l’ús de mascareta obligatori i es preveu un accés ordenat i gradual.

​En l’acte es projectarà el vídeo reportatge que explica tot el procés de les obres i també hi actuarà l’Esbart del Centre, el grup de música Kalabranda i hi haurà un moment reservat als parlaments de les autoritats. En parla el president del centre, Esteve Torrent.

D’altra banda al mateix Centre Moral i també dissabte es farà un taller de circ.

Aquest tindrà lloc a les 10 del matí i a càrrec de l’Associació Encirca’t, que tenen el seu espai al mateix centre. Dir-vos que l’entrada és lliure però amb reserva prèvia enviant un correu a info@encircat.orgAndrea Martínez, de l’associació, explica que aquest taller servirà per coneixer l’espai i al professorat.

D’altra banda, les classes de circ començaran el dia 5 d’octubre, i s’oferirà una classe gratuïta de prova durant la primera setmana.

I per diumenge, s’ha programat l’espectacle Ciutat Llunyana, que tindrà lloc a 2/4 de 7 de la tarda.

Es tracta d’una comèdia dramàtica i musical ambientada en el Paral·lel de finals de la Guerra Civil. Compta amb un equip ple de talent format per la directora Evelyn Arévalo, l’actriu Mireia Ros i el pianista Carles Marigó. La mateixa Evelyn Arévalo ens parla d’aquest espectacle.

El repertori de l’obra compta amb cuplés dels anys 20 amb uns arranjaments de jazz.

Evelyn Arévalo s’ha desfet en elogis pels dos actors, i ha destacat la feina de Carles Maribó, un excel·lent pianista que s’ha rebel·lat com un gran actor.

Les entrades per aquest espectacle són a la venda al web del Centre Moral.