Dissabte es farà el festival de teatre de l’Escola de teatre del Centre Moral

Serà a les 6 de la tarda a la Sala Municipal. Després de tot un curs treballant i divertint-se amb el teatre, els alumnes presenten una sèrie d’obres de curta durada i escrites i dirigides per les monitores de cada curs.

Els més petits interpretaran l’obra “Una Casa de contes”, on diversos personatges dels contes populars hauran de solucionar problemes a través d’un llibre. Ho explica una de les monitores, Núria Herrero.

I els alumnes de segon d’ESO representaran l’obra “Morir, un instant abans de morir”. L’obra presenta un seguit de situacions dramàtiques independents que culminen amb la mort d’un dels personatges protagonistes.

Posteriorment, l’espectador té la oportunitat de reviure les mateixes escenes, encadenades en un ordre lògic, i amb la diferència que els personatges que ha vist morir, aquesta vegada sobreviuen. En parla una de les alumnes que interpretarà l’obra.

​Aquestes dues obres han estat escollides pels alumnes, ja que els monitors consideren que és la millor manera per aconseguir que els nens s’impliquin al màxim.