Dissabte es fa una sessió de formació per a emprenedors i comerciants parlant d’autoestima i empoderament

Doncs comencem. L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha programat per al dissabte 3 de juny, a dos quarts d’11 del matí, a la masia de Can Borrell, una jornada de formació per a emprenedors i emprenedores. Es diu Empoderament i autoestima, les Claus per emprendre, i anirà a càrrec de Cristina Masachs, economista i consultora d’empreses. Aquesta formació té l’objectiu d’obtenir eines per consolidar els projectes empresarials, incrementar l’impacte dels negocis, teixir xarxes de col·laboració i cooperació i adquirir seguretat en el procés d’emprendre.

Cristina Masachs és fundadora de l’empresa Softlanding, que ofereix serveis d’assessorament en les matèries d’estratègia, màrqueting i vendes, storytelling, comunicació i llançament de productes, així com acompanyament a la reinvenció personal de professionals.

Masachs ha comentat a l’informatiu de Ràdio Arenys de Munt que la sesió d’enfoca a persones que lideren qualsevol projecte, tant si ja funciona com si encara els tenim en ment. La peça bàsica és tenir il·lusió, el curs els donarà eines per fer realitat projectes nous i claus per arriscar-se i augmentar l’impacte comercial de negocis que ja existeixen. Ella mateixa ha estat emprenedora i domina a la perfecció aquestes qüestions perquè o ha viscut en pròpia pell. La seva experiència és clau per donar valor a la seva formació.

Podeu inscriure-us a aquestes formacions a través d’un formulari web que trobareu a la plana web municipal, enviant un correu electrònic a prospeccio@ademunt.cat o trucant al telèfon 93 793 79 80.