Dissabte dia 11 es farà la Festa Radars per a la Gent Gran amb xocolatada, música, una xerrada i mostra d’arts orientals

El dissabte dia 11 de juny, al matí, hi haurà festa a la Plaça de l’Església. S’hi organitza la Festa Radars, una festa dedicada a la gent gran que s’ha muntat des d’aquest projecte que ajuda i vetlla per la salut i seguretat de la gent gran.

Elvira Borrell Closa, integrant de la Taula Radars, ha explicat que a dos quarts d’11 es farà una benvinguda i al cap d’una estona, a tres quarts d’11, començaran classes de Tai-xí, un art marcial xinès que fortaleix la salut i l’equilibri emocional, i Txikung, que significa energia i moviment vital. A un quart de 12, un dels moments àlgids i més esperats per a tots, una xocolatada, on s’hi podrà sucar melindros i acompanyar-ho amb peces de fruita fresca. En el mateix moment començarà una xerrada amb recomanacions post-covid a càrrec de la doctora Gemma Comas, del CAP d’Arenys de Munt. A tres quarts de 12 hi haurà una quina, amb premis que han cedit establiments comercials com Marcs Jaume Rossell, la botiga de moda Anna, perruqueria Nic, Autoservei Condis, el cafè Rous, la joieria de Vicenç Zamora i l’autoservei Spar. La quina durarà una horeta. I cap a tres quarts d’una del migdia hi haurà música per ballar. I ja a un quart de dues es farà la cloenda. Elvira Borrell fa una crida a la gent a anar-hi, que no només hi vagi gent gran. I també demana que creixi el grup de voluntaris radars i que la gent s’hi apunti i conegui el projecte durant la celebració de la festa.