Dissabte al migdia es va inaugurar la Placa d’homenatge a la gent gran d’Arenys de Munt

Era una idea sorgida del Projecte Radars, aprovada pel Consell de la Gent Gran i realitzada per l’Ana Medina Valero. A l’homenatge hi va participar l’Aula de Música, el Taller de Lectura de l’Esplai i l’Esbart Dansaire del Centre, amb la dansa d’homenatge.

L’alcalde, Josep Sánchez Camps, va fer el discurs d’inauguració de la placa, destacant que des de l’Ajuntament es té el deure de vetllar pel benestar de la gent gran, una tasca enorme que sense les entitats i el voluntariat d’Arenys de Munt no seria possible, va dir.

I la regidora de Gent Gran, Montse Batista i Alsina, es va mostrar satisfeta amb l’acte que es va oferir, per l’assistència i per les entitats que el van poder tirar endavant. També destaca que el projecte radars té molta vida per endavant, juntament amb altres entitats i òrgans municipals, com el Consell Municipal de Gent Gran. Però, com en tot, sempre hi cal més implicació de voluntaris

Des del projecte Radars també es mostraven plenament satisfets amb la col·locació de la placa i l’acte d’homenatge que es va fer dissabte. Destaquen que la gent gran ens ha ajudat a arribar allà on som ara, i no es pot menystenir. Ho comentava Laura Masdeu Carmen, voluntària de Radars i impulsora de la creació de la placa d’homenatge, juntament amb el seu company Joan Llavadó.

Doncs l’artista local que ha fet aquesta placa d’homenatge és Ana Medina Valero. És escultora i professora de l’Escola d’Art Pigment d’Arenys de Munt.

I ens falta escoltar Gent Gran que va assistir a la festa d’homenatge. El sentiment general era de satisfacció i de felicitat per l’acte, la placa, i l’organització de l’activitat, amb música, ball i parlaments. Escoltarem a Pepi Mas i el nostre company i mític locutor de Ràdio Arenys de Munt, Leandre Móra

Properament per AmunTV en podran veure un vídeo amb imatges de l’acte i la placa, que està situada a la façana de Can Matalí, a la Riera.