Dimecres es celebra la Festa Major de Santa Cecília de Torrentbó

A les 12 del migdia es farà l’Ofici solemne en honor a Santa Cecília, amb cantada de goigs. Paulí Cruanyes de la Breda de Torrentbó, ha explicat que enguany l’Ofici anirà a càrrec del nou mossèn de la parròquia d’Arenys de Munt, Joan soler, qui s’ha mostrat molt interessat a participar a l’acte.

Seguidament a la 1 del migdia es celebrarà un aperitiu popular a la masia de Can Comulada, que pertany a la Diputació de Barcelona i que podrà ser visitada ja que hi haurà jornada de portes obertes.

Després de l’aperitiu es farà la presentació de l’acord entre l’Ajuntament d’Arenys de Munt i la Diputació de Barcelona, que ha cedit la Masia pels propers anys.

 Per part de la Diputació hi assistirà Joan Carles Canyizares, delegat d’hisenda, Recursos humans, Processos i Societat de la informació.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, creu que dimecres serà un bon moment per visitar aquesta masia. També ha explicat que és un indret molt polivalent i que, ara per ara, s’estan estudiant els usos que se li donaran.