Dimecres comencen els tallers de cuina sana per a nens

Aquests tallers tenen com objectiu desenvolupar la seva creativitat, els bons hàbits alimentaris i el treball en equip. Elaboraran i tastaran receptes saludables que després podran repetir a casa. El primer taller serà dimecres i es cuinarà rissotto verd amb encenalls de parmesà i arròs tres delícies.

El següent serà el dimecres 19 i s’ensenyarà a cuinar crema de carbassa amb cruixent de pernil i sopa de ceba gratinada. Dimecres 26, els nens aprendran a elaborar una pizza amb massa casolana i ingredients varis per fer-la al gust.

I per últim, el 3 d’octubre, el taller anirà destinat als postres. Es faran creps farcits de taronja i encenalls de xocolata i també es faran rotllets de pasta filo amb poma i raïm.

La regidora de Sanitat de l’ajuntament d’Arenys de Munt, Marta de la Iglesia explica que és una de les accions dins del programa contra la obesitat infantil que te en marxa l’Ajuntament

Els tallers es faran de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 del vespre a l’edifici del mercat municipal. El preu total dels tallers és 5 euros i les reserves s’han de fer a www.cookiteca.com