Dimarts vinent hi ha una nova sessió de la Taula de Convivència

El dimarts 22  de novembre  a set del vespre a Can Borrell es celebrarà la tercera Taula de Convivència d’Arenys de Munt, un espai cívic per impulsar accions de millora de la convivència al municipi. Fins a  aquest moment hi han participat 22 persones de diferents col.lectius i de diferents entitats , les quals han estat reflexionant entorn la convivència i les accions per millorar-la. La convivència  la construïm entre tots i totes les persones d’Arenys de Munt i per tant tothom està convidat a participar i assistir a la taula.

Us podeu adreçar al Servei de Mediació per més informació, així com per a qualsevol tema que tingui a veure amb la convivència i la resolució dialogada de conflictes: mediacio@ademunt.cat

Eva Noguera Cambray, mediadora, ha explicat que la taula va seguint el seu procés, a poc a poc, i ho ha definit com una olla de sopa que va fent el seu “xup-xup”. Es va treballant en les línies estratègiques que s’han marcat en les dues primeres sessions, i anima a tothom a participar-hi.