Avui es fa la primera Taula de Convivència a Arenys de Munt

El dimarts de la setmana que ve, el dia 20 de setembre a dos quarts de vuit del vespre, a la masia de Can Borrell, la regidoria de d’Acció Social, Salut Pública, Gent Gran, Benestar Animal i Participació i mitjançant el Servei de Mediació portarà a terme la primera Taula de Convivència en què es convida a veïns i veïnes, entitats i col·lectius a participar.

La Taula de Convivència té per objectiu crear i impulsar  accions de millora de la convivència a Arenys de Munt on  tothom hi sigui partícip.

La iniciativa sorgeix després de l’èxit de la trobada virtual que es va realitzar el febrer del 2021, on van participar 18 persones.

En aquesta reunió virtual es va manifestar el desig de fer regularment aquests espais de trobada en què tothom tingui l’oportunitat de parlar, de sentir-se escoltat, on poder conèixer-se, enriquir-se, compartir i co-construir la convivència al municipi.

La Taula de Convivència que arrenca aquest setembre vol donar resposta a aquestes inquietuds. Hi està convidada qualsevol persona de la vila que comparteixi aquests interessos.

Us podeu adreçar al Servei de Mediació per dubtes o aclariments, així com per a qualsevol tema que tingui a veure amb la convivència i la resolució dialogada de conflictes: mediacio@ademunt.cat.

La regidora d’Acció Social, Montse Batista i Alsina, ha explicat que el que acabi esdevenint aquesta taula ho decidiran els mateixos integrants