Dilluns obriran les escoles, però són pocs els alumnes que han dit que hi tornaran

Uns 40 alumnes de les escoles d’Arenys de Munt iniciaran les classes el proper dilluns, si entrem a la fase 2. Les escoles han seguit un pla específic d’obertura per acollir els alumnes i han enviat enquestes per saber quants alumnes estaven interessats en tornar. Concretament a l’Escola Sobirans només hi aniran 7 o 8 alumnes de sisè de primària, i alguns alumnes de segon i tercer faran una tutoria puntual amb el seu mestre. La directora de l’escola, Stella Pujol, explica que els alumnes que vindran ho hauran de fer seguint les mesures de seguretat establertes.

Stella Pujol explica que tot i ser poques les famílies que s’han interessat perquè els seus fills tornin a l’escola, el més important es que es continuaran fent classes telemàtiques.

A l’Insitut Domènec Perramon està previst que hi assisteixin uns 15 alumnes en 3r i 4t d’ESO i 2n de Batxillerat. El director del centre, Joan Duran, explica que des del Departament d’Educació recomanen que hi assisteixin només alumnes que es trobin en fase de canvi de cicle com és el cas dels alumnes de segon de batxillerat.

Joan Duran afegeix que també assistiran alumnes de 3r i 4t d’ESO per rebre orientació educativa.

Per últim, Joan Duran explica que els alumnes hauran de seguir les directrius sanitàries establertes.

No ha estat possible contactar amb els directors de les escoles Sant Martí i La Petjada. Intentarem recollir les seves declaracions a l’informatiu del proper dilluns.