Avui ja no es pot circular per Riera i Penya a causa de la segona fase d’obres

Aquest proper dilluns les obres de la riera entraran en una nova fase. En el moment de l’inici de les obres es van repartir uns díptics en el quals s’informava de la planificació que es seguiria i de com s’estructuraria l’obra en fases. L’obra contempla tres fases. La primera està a punt de finalitzar i com tots hauran pogut veure es centrava en el mur que separa la Riera de la carretera. A partir de dilluns s’inicia la segona fase que preveu la realització de la calçada fins al carrer Pompeu Fabra.

Fins ara, les afectacions han estat relativament lleugeres. La més important ha estat la pèrdua de places d’aparcament i algun tall puntual de trànsit a la zona però com ja vam comentar en el seu moment, a mesura que avancin les obres també es produiran noves afectacions de caràcter més important.

El Cap de la Policia Local, Javi Reina, ha explicat que es talla la circulació entre la Rasa i Pompeu Fabra. Com a solució es farà un canvi de sentit del carrer Enric Morera, que ara puja i després serà de baixada per anar a buscar la incorporació a la carretera. També es canvia el sentit del carrer Barbeta per poder-hi pujar.