Dilluns el confinament ja serà comarcal i la Policia farà controls més curts i aleatoris

El Procicat ha ampliat el confinament a comarcal i restaurants i bars obriran una hora més al matí i al migdia, a partir de dilluns i fins el 22 de febrer. Així doncs ens podrem moure entre les poblacions de Montgat a Tordera tot i que es manté l’actual toc de queda a les 10 del vespre. Pel que fa a la restauració es mantenen les franges d’esmorzar i de dinar, però s’amplien una hora. Ho detalla el cap de la policia local, Xavier Geli.

En l’esport es permeten les competicions estatals o professionals ja autoritzades prèviament i els gimnasos poden tornar a obrir, amb les restriccions que ja havien tingut del 30% d’aforament. En l’àmbit educatiu s’introdueix la semipresencialitat en els primers cursos universitaris. També en les escoles de música i dansa que estiguin autoritzades.

Xavier Geli explica que la mobilitat per carretera es triplicarà ara que el confinament passa a ser comarcal. Per aquest motiu, faran controls policials més curts i aleatoris, per així evitar comprometre la fluïdesa de la circulació.