Dijous s’explicaran contes cantats a la Biblioteca, amb Ferran el Cantallaire

Avui és el dia internacional de les biblioteques en general i de les biblioteques escolars en particular, i a Arenys de Munt la Biblioteca que tenim és l’Antònia Torrent i Martori, i està acabant un mes d’octubre ple d’activiats. La veritat és que ha estat un mes d’octubre farcit de propostes amb la lectura com a protagonista. Judith Fusalba Soler, de la Biblioteca, ha explicat que encara queda una activitat per fer, que serà aquest proper dijous dia 27, a dos quarts de sis de la tarda, amb contes musicals de Ferran el cantallaire. La narració dels contes cantats de Ferran Campabadal permet apropar la rondallística d’una manera molt rica, gaudint de l’estímul que ens proporciona la música. Les melodies no només relaxaran els més petits sinó que també els farà descobrir els contes d’una manera més intensa: captant matisos, emocions i fent volar la imaginació

D’aquesta manera la Biblioteca segueix oferint activitats i programació variada per a diverses edats. Pel que fa al seus fons bibliogràfic, Fusalba ha explicat que darrerament es fan moltes incorporacions de còmics, ja que són, ara mateix, un tipus de literatura molt demanda.

Ara la Biblioteca ja està a punt de fer públic el calendari d’activitats del mes de novembre, un mes molt especial per al municipi, ja que hi cau la Festa Major de sant Martí.