Dijous s’estrena a Barcelona l’obra de teatre “Es pronuncia camí”, amb l’actor arenyenc Àlex Pujol Martori en el repartiment

Aquest dijous s’estrena  a la Sala Beckett de Barcelona una obra de teatre anomenada “Es pronuncia camí”, amb l’actor d’Arenys de Munt Àlex Pujol Martori entre els seus protagonistes. És una obra que es podrà veure del 15 al 25 de juliol, sota la direcció de Ramon Simó. Just a l’inici de la pandèmia, tres actors joves que comparteixen pis reben una visita inesperada: una jove actriu, arribada de Berlín, compartirà pis amb ells, provisionalment, mentre roda un curt a Barcelona. O voldria rodar. El confinament els sorprendrà, com a tothom, i el seu temps quedarà suspès, els seus projectes, aparcats, i la vida convertida en una mena de simulacre compartit per necessitat o imposició. És una obra de La Mala Companyia, i el repartiment l’integren Guillem Font, Cristina Fuentes, Àlex Pujol i Eduard Serra, inpirada en La Pesta, d’Albert Camus, un cognom que es pronuncia “camí”. Àlex Pujol Martori, ha explicat a l’Informatiu el fil argumental de l’obra, i que són només 9 funcions a la Sala Beckett, per tant anima a tothom a anar-la a veure, sense esperar a que la portin de gira.

 I no deixem de parlar d’art dramàtic perquè la productora The Mediapro Studio està rodant una sèrie per a televisió i busca joves d’entre 16 i 20 anys, per la qual cosa farà un càsting de figuració a Mataró. Els joves han de tenir els següents requisits: anar sense tatuatges o pírcings visibles, sense rastes, amb els cabells naturals (no tenyits de colors ni metxes) i sense talls de cabell moderns o rapats dels laterals molt actuals, ja que la sèrie està ambientada als anys 90. Els interessats s’hauran de presentar a l’Aula de Teatre (c. Juan Meléndez Valdés, n. 2 de Mataró) els dies 21 i 22 de juliol en horari de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h. El treball és remunerat i les persones interessades hauran de tenir tota la documentació en regla, ja que se les donarà d’alta a la Seguretat Social. Tant al càsting com posteriorment al rodatge es treballarà amb totes les mesures de seguretat antiCOVID. Per concertar cita prèvia, cal inscriure’s abans del 20 de juliol a l’enllaç que trobareu a la plana web de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.