Dijous hi ha ple ordinari de l’Ajuntament i es presentarà la proposta d’aprovació del Pla local de joventut 2018 – 2021

El Pla local de joventut va caducar l’any 2012, i el que es pretén és comptar amb un nou pla totalment renovat i adaptat als temps actuals.

El regidor de joventut, Àngel Castillo ha explicat que el pla ha estat elaborat per la Regidoria de joventut i tutelat en tot moment pel Consell Comarcal i la Generalitat.

Hi han treballat tots els serveis tècnics relacionats amb joventut per posar al dia temes com la mobilitat internacional o l’accés al mon laboral.

També es portarà a ple la proposta d’aprovació de l’expedient de despesa plurianual pels Fons Europeus de promoció turística, i la proposta de rectificació en l’acord d’aprovació i imposició de les contribucions especials de la segona fase de la riera.

Pel que fa als precs i preguntes, el PSC preguntarà sobre el cost de la festa major, sobre l’aplicació on els vilatans podien enviar queixes sobre la via pública, sobre el compromís que el consell del poble pugui debatre l’esborrany de pressupost abans que es presenti a ple i sobre la contractació de 4 joves de garantia juvenil.

El PSC també farà un prec perquè es faci públic un cronograma de la segona fase de la urbanització de la riera.

El ple començarà a les 8 del vespre i el podreu seguir en directe per Ràdio Arenys de Munt.