Dijous hi ha Ple, amb els regidors a Can Borrell però sense públic

Dijous hi haurà ple ordinari de l’ajuntament d’Arenys de Munt, on entre d’altres punts, es porta aprovació la compra definitiva de l’edifici de Can Gallineta. L’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, explica que és una inversió pressupostada l’exercici anterior, la qual cosa no suposarà una despesa extra a l’Ajuntament.

Al ple també es porta a votació una modificació de crèdit de 52.000 euros destinada a la finalització d’una fase de les obres del Centre Cívic.

Al ple de dijous també està previst donar resposta a les al·legacions dels veïns en referència a la protecció de les façanes dels habitatges de la zona de l’eixample.

Sánchez també avança que al ple es presentarà un punt que té com a objectiu agilitzar la tramitació administrativa del consistori.

El PSC d’Arenys de Munt presenta al ple de demà una moció per demanar al govern de la Generalitat que aixequi la suspensió d’ajuts per contribuir a minimitzar l’impacte econòmic i social de la covid-19 en els lloguers d’habitatge habitual. Des del PSC, Vanesa Muñoz, explica que consideren imprescindible mantenir aquestes ajudes en un moment tant complicat com que el vivim actualment.

També el PSC conjuntament amb la Cup presenten una moció per tal de prendre mesures per les administracions envers la situació creada pel covid-19. Vanesa Muñoz explica que és una moció continuista a la que va presentar la CUP al ple del mes de maig amb la qual es demanava al govern central que els ajuntaments puguin fer ús del seu superàvit.

Com dèiem, és una moció que neix de la proposta que va fer la CUP al mes de maig. El seu regidor, Guiu Muns, comenta que el PSC ha realitzat interessants aportacions.

El ple tornarà a ser presencial, respectant les distàncies de seguretat i a porta tancada. El podreu seguir per la ràdio i pel canal de Youtube de l’Ajuntament.