Detingut un menor d’edat quan intentava entrar a robar a una perruqueria del carrer Sant Antoni. També havia robat a un supermercat uns minuts abans

La Policia Local ha informat d’una detenció que s’ha produït arrel del que la policia mateix qualifica d’una onada de robatoris a establiments i a l’interior de vehicle que estàvem patint en les ultimes setmanes. La Policia Local d’Arenys de Munt i Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar han realitzat un operatiu especial de vigilància coordinada, per tal de poder detenir el presumpte autor in fraganti. I ho han fet. Aquesta passada nit per part de la patrulla de la Policia Local d’Arenys de Munt i la col·laboració ciutadana s’ha detingut un jove menor d’edat, quan es trobava intentant entrar a una perruqueria ubicada al carrer Sant Antoni. També se l’ha detingut per un presumpte robatori amb força a un supermercat de la rambla Sant Marti,  ja que en el escorcoll en el moment de la detenció tenia objectes que acabava de robar d’allà.

El Sots-Cap de la Policia, Xavier Geli, ha explicat que aquesta persona jove estava sent investigada per part de la Policia pel presumpte robatori a una altra perruqueria i un altre supermercat  succeïts el dissabte dia 27 de Maig de 2023. Pels vestigis trobats pels agents en el moment de la detenció i la identificació en els robatoris amb força a establiments, es pot deduir que aquesta persona podria ser també l’autor del robatoris amb força a interior de vehicle. Fets que es continuaran investigant per part dels Cossos Policials.

Geli també ha explicat que una filtració d’aigua ha fet caure el sostre d’una casa habitada al carrer Olivera. Per sort, no hi havia ningú a l’habitació i no hi ha hagut danys personals.