Des dels informatius continuem fent-vos les principals propostes que presenten els partits politics d’Arenys de Munt candidats a les eleccions municipals d’aquest diumenge

Esquerra Republicana ampliarà la cobertura del servei de WI-FI obert. Actualment, ja es disposa d’aquest servei a la Plaça de l’Església, a la riera i als pavellons esportius.

L’alcaldable Josep Sánchez explica que gràcies a una subvenció de la Unió Europea es podrà consolidar aquest servei.

D’altra banda, Esquerra vol adquirir habitatges que estiguin a mig construir per finalitzar les obres i disposar d’habitatge social.

A més a més, també volen col·laborar amb cooperatives privades per oferir habitatge a preus competitius als joves del poble.

Noticia sencera:

La prioritat de Junts per Arenys de Munt són les persones. Per això volen posar una linea de whatsapp directe amb l’ajuntament.

En aquest sentit, la número 11 de la llista, Maria Riera, explica els objectius en matèria de participació i transparència.

També volen eliminar les dietes dels càrrecs electes per assistir als consells municipals, i posar en temps real al web municipal el que es gasta dels pressupost municipal.

Noticia sencera:

La CUP critica que el govern s’ha centrat només en la riera i han abandonat altres carrers i places que necessiten millores. Ho explica el cap de llista, Guiu Muns.

Sobre aquesta mateixa qüestió, Judit Ferràs, 4a a la llista, ha criticat la manera en què s’ha urbanitzat la riera.

Noticia sencera:

Des del PSC volen que Arenys de Munt sigui un referent de l’esport català. Ho explica la número 6 de la llista, Magda Viaplana.

Noticia sencera:

Josep Lluís Rodríguez, cap de llista de Primàries per la república exposa algunes propostes en quan a Administració, urbanitzacions, i cultura.

Noticia sencera:

I des d’Alternativa Municipal, el seu cap de llista, Virgili García creu necessari substituir la Residència Nostra Senyora del Remei per una nova residència municipal.

Noticia sencera: