Des dels informatius continuem fent-vos les principals propostes que presenten els partits politics d’Arenys de Munt candidats a les eleccions municipals d’aquest diumenge

Esquerra Republicana situarà la empresa GUSAM al actual edifici de la cooperativa.

L’empresa es farà a càrrec de la remodelació utilitzant recursos propis i s’hi prestaran serveis com la gestió de l’aigua i l’aula d’adults. Tanmateix també s’hi situarà benestar social i promoció econòmica. Ho explica el cap de llista, Josep Sánchez.

D’altra banda, Àngel Castillo, número 3, explica que ja s’està duent a terme el projecte del tram final de la riera per començar les obres a mitjans de 2020.

I la número 2, Tònia Vila explica que potenciaran el talent artístic del poble a través d’un viver d’artistes on hi puguin desenvolupar la seva activitat.

Noticia sencera:

Des de Junts per Arenys de Munt volen en matèria d’esports fer un manteniment de les instal·lacions esportives treballant conjuntament amb les mateixes entitats.

També volen obrir els pavellons esportius a les escoles, renovar la pista poliesportiva perquè funcioni tot l’any, així com millorar la seguretat de les instal·lacions, entre d’altres. En parlen Miquel Lladó número 6 a la llista i Jordi Illa número 10 de Junts per Arenys de Munt.

Noticia sencera:

La CUP aposta per una cultura popular que s’acosti a totes les sensibilitats. Biel Porcel,  5è de la llista , explica que volen una cultura oberta a les propostes del poble.

D’altra banda, des de la CUP asseguren que desobeiran totes les lleis espanyoles que impedeixin fer progressar al poble.

Noticia sencera:

La cap de llista del PSC, Vanesa Muñoz, parla dels objectius del seu partit en matèria de serveis socials.

Noticia sencera:

Josep Lluís Rodríguez, alcaldable per Primàries, esmenta algunes propostes en temes de cultura, equipaments, i entorn.

Noticia sencera:

I Virgili Garcia, cap de llista d’Alternativa Municipal exposa les propostes referents a Urbanisme.

Noticia sencera: