Des dels informatius continuem fent-vos arribar les principals prioritats que defensen els partits politics d’Arenys de Munt que es presenten a les eleccions del 26 de maig

Esquerra Republicana continuarà amb la reforma i millora del projecte de la riera.

El tercer de la llista,  Àngel Castillo diu que cal millorar carrers com l’avinguda Panagall, el carrer de les flors i la riera. Fins ara s’han fet petites actuacions com l’asfaltatge de la calçada.

Des d’Esquerra afegeixen que ara cal anar un pas més enllà acabar la millora de la resta de carrers, voreres, construir plataformes úniques i millorar l’accessibilitat.

I d’altra banda, Esquerra també proposa la construcció de dues rotondes a la zona de l’autopista, i d’una cruïlla compartida a la zona de l’eixample faran per tal de millorar la mobilitat del poble.

I per últim,  Esquerra es compromet a impulsar 300 places d’aparcament en tot el poble.

Noticia sencera:

Junts per Arenys de Munt vol convertir Can Matalí en un equipament de referència i garantir els serveis socials per a tothom. El número 5 a la llista, Santi Morell explica que també volen crear un transport a demanda per cobrir necessitats.

Una altre proposta de Junts per Arenys de Munt és suprimir les barreres arquitectòniques o que la tecnologia arribi a la gent gran.

I dijous a partir de 2/4 de 8 del vespre Junts x Arenys de Munt presenta el seu programa electoral a la Sala Municipal.

Noticia Sencera:

La CUP creu que la municipalització és la millor manera de gestionar el poble.

El seu cap de llista, Guiu Muns explica que des de la cup volen traslladar l’empresa municipal GUSAM  a una oficina adequada i dotar-la de més personal.

Des de la CUP també volen seguir la bona gestió que s’està fent de l’Escola Bressol la Petjada i d’Aigües d’Arenys, i municipalitzar el bus i la recollida selectiva.

Noticia sencera:

El PSC vol garantir la seguretat ciutadana instaurant la figura del “sereno”, augmentar el cos de la policia local i crear patrulles mixtes. Ho explica la cap de llista dels socialistes d’Arenys de Munt, Vanesa Muñoz.

Noticia sencera:

La resta dels partits que es presenten a les eleccions municipals els escoltarem en propers informatius ja que no disposen d’un temps suficient per realitzar una notícia diària.