Des dels informatius continuem avançant les principals propostes que presenten els partits politics d’Arenys de Munt candidats a les eleccions municipals

 

Esquerra Republicana assegura que finalitzarà les obres d’urbanització de la riera en el proper mandat.

Per això, es faran les obres fins a la zona industrial i allà es construirà una rotonda que connectarà la carretera amb la riera i la zona industrial, i també s’hi faran aparcaments. En dóna més detalls, Maria Angels Gros.

D’altra banda també faran un rentat de cara a l’entrada del carrer Sant Carles, on hi anirà una placeta que s’integrarà amb el nou Centre Cívic.

Esquerra també un pla de política turística que pretén dinamitzar el comerç local i el producte de proximitat per atreure visitants. En parla el cap de llista,  Josep Sánchez.

Aquest pla de turisme estarà vinculat amb el comerç local.

Noticia sencera:

En temes d’educació, Junts per Arenys de Munt té clar que cal millorar per obtenir bons resultats acadèmics i incentivar projectes comunitaris. La número 4 a la llista, Vicky Devesa explica que també cal treballar temes d’igualtat a l’escola.

Una altre proposta de Junts per Arenys de Munt en temes d’igualtat és la de donar suport a totes les dones que pateixen violència de gènere, així com fomentar campanyes de prevenció.

Pel que fa a actes de campanya, aquest proper dissabte vindrà a Arenys de Munt el president de la Generalitat, Quim Torra. Serà a les 6 de la tarda a la plaça de l’Església on també tindrà lloc una sardinada popular.

Noticia sencera:

La CUP es mostra  a favor de la construcció del Centre Cívic sempre que compti amb gestió directa i es creïn sinergies entre les entitats que hi convisquin. Ho explica el cap de llista, Guiu Muns.

Sobre aquesta qüestió, han afegit que esperen que sigui un element dinamitzador de la cultura del poble.

I d’altra banda, volen recuperar l’edifici de Can Globus a través de les ajudes de la Diputació i col·locar-hi la biblioteca municipal.

Noticia sencera:

En el seu programa electoral el PSC vol incentivar la construcció d’una nova residencia i un programa de detecció i prevenció de maltractaments cap a la gent gran.

La número 6 a la llista, Magda Viaplana, explica que també volen crear el consell de la gent gran i l’Escola Sènior de formació.

Noticia sencera:

A partir de demà als informatius també escoltarem les propostes de Primàries per la República i Alternativa Municipal.