Des dels informatius continuem avançant les principals propostes que presenten els partits politics d’Arenys de Munt candidats a les eleccions municipals d’aquest diumenge

Esquerra Republicana continuarà amb la reforma i millora del projecte de la riera.

El tercer de la llista,  Àngel Castillo diu que cal millorar carrers com l’avinguda Panagall, el carrer de les flors i la riera. Fins ara s’han fet petites actuacions com l’asfaltatge de la calçada.

Des d’Esquerra afegeixen que ara cal anar un pas més enllà acabar la millora de la resta de carrers, voreres, construir plataformes úniques i millorar l’accessibilitat.

I d’altra banda, Esquerra també proposa la construcció de dues rotondes a la zona de l’autopista, i d’una cruïlla compartida a la zona de l’eixample faran per tal de millorar la mobilitat del poble.

I per últim,  Esquerra es compromet a impulsar 300 places d’aparcament en tot el poble.

Noticia sencera:

Junts per Arenys de Munt proposa en temes de promoció econòmica i ocupació, millorar la borsa de treball i fomentar l’ocupació i la formació, així com crear sinergies amb les empreses del municipi.

Pel que fa al comerç proposen un comerç de proximitat i treballar conjuntament amb l’ABIC fent fires temàtiques. Ho explica el número 13 de la llista, Marc Tarrés.

Noticia sencera:

La Cup proposa la creació d’una oficina de prestacions socials.

Roser Ramos, número 2 a la llista explica que aquesta oficina permetrà agilitzar les gestions i també servirà per donar informació de les ajudes que ofereix la Generalitat.

D’altra banda, des de la CUP també es mostren a favor de la construcció d’una residència per tal d’oferir una vellesa digna a la gent gran.

Noticia sencera:

La número 6 del PSC, Magda Viaplana, explica què proposen en matèria d’igualtat i joventut.

Noticia sencera: