Des dels informatius continuem avançant les principals propostes que presenten els partits politics d’Arenys de Munt candidats a les eleccions municipals d’aquest diumenge

Esquerra Republicana continuarà invertint en la modernització del polígon per tal de millorar la competitivitat de les empreses.

El cap de llista, Josep Sánchez, explica que milloraran  que els carrers i l’accessibilitat. A més a més, s’invertirà per assolir la sobirania energètica.

També desplegaran fibra òptica municipal en el polígon que permetrà que hi hagi connexió als equipaments municipals.

Aquest desplegament possibilitarà que les empreses privades ofereixin també internet d’alta velocitat.

D’altra banda, Esquerra Republicana continuarà treballant per organitzar unes festes major de qualitat. Tònia Vila, número dos a la llista, explica que seguiran organitzant activitats per a totes les edats.

A més a més, també avança que tenen la intenció de tornar a donar importància a festes com el Carnaval, i potenciaran el Parc de Nadal La Neula.

Noticia sencera:

Pel que fa al programa electoral de Junts per Arenys de Munt, en matèria de sanitat, volen vetllar pel cementiri i aconseguir un tanatori municipal.

Santi Morell, número 5 a la llista a la candidatura explica que també volen proposar un debat per reduir les defecacions dels gossos, així com retirar els contenidors de vidre del nucli urbà per seguretat. Un altre dels objectius en sanitat és vetllar per una seguretat higiènica dels comerços alimentaris.

Noticia sencera:

La CUP proposa municipalitzar el servei de bus interurbà.

El cap de llista, Guiu Muns explica que també estudiaran els horaris per adequar-los a les hores de més afluència de gent, milloraran la connexió amb la xarxa de trens, i augmentaran la flota de busos grans i per persones amb mobilitat reduïda.

Des de la CUP creuen que la municipalització solucionarà els problemes  que actualment té el servei de bus.

Noticia sencera:

La cap de llista del PSC, Vanesa Muñoz, explica els objectius en promoció econòmica, industria i comerç.

Noticia sencera: