Des dels informatius continuem avançant les principals propostes que presenten els partits politics d’Arenys de Munt candidats a les eleccions municipals

Esquerra Republicana seguirà apostant per la independència i no pactarà amb el PSC i commemoraran la consulta que es va celebrar a Arenys de Munt. Ho explica la 6a a la llista,  Montse Batista.

També continuaran reduint el deute municipal i fent inversions tot aposant pels proveïdors, professionals i industrials d’Arenys de Munt.

Esquerra també es compromet a cobrir la pista annexa del Pavelló del Torrent d’en Terra. En parla, Jordi Maimí, 5è a la llista.

A més a més, milloraran les grades, els vestidors i els lavabos d’aquest pavelló i cobriran la tribuna del camp de futbol.

Per últim, dir-vos que aquest divendres a les 7 de la tarda a la Sala Municipal Esquerra presentarà el seu programa electoral.

Noticia sencera:

Des de Junts per Arenys de Munt, el seu cap de llista, Lluis Campasol, diu que tenen molt clar les prioritats en urbanisme i obra pública.

Concretament volen traslladar benestar social a Can Matalí, traslladar l’espai jove a la sala d’exposicions i la policia local ubicar-la a l’Escorxador. També volen millorar els aparcaments  i fer un replanteig de l’enllumenat.

Pel que fa a la riera, Junts per Arenys de Munt vol acabar l’obra i fer una rotonda a l’entrada del poble, així com millorar la mobilitat.

Noticia sencera:

La CUP creu que el nivell de seguretat del poble és òptim i considera que la sensació d’inseguretat que puguin tenir alguns veïns ve provocada per la cultura de la por per idees racistes i xenòfobes.

Malgrat això, el cap de llista, Guiu Muns, defensa que cal millorar la gestió i la formació dels policies.

Sobre la problemàtica de la recollida de residus, Roser Soms, número 2 a la llista, diu que és un problema d’educació que no es solucionarà col·locant càmeres de vigilància.

Noticia sencera:

El PSC ha explicat la seva prioritat pel que fa a la neteja. La Cap de llista, Vanesa Muñoz, diu que cal fer un nou plantejament per millorar la neteja, amb una brigada òptima, contenidors de recollida diària, més papereres i més civisme.

Noticia sencera:

Josep Lluis Rodríguez, cap de llista de Primàries per la República explica les prioritats del seu partit en quan a Gent Gran i Urbanisme.

Noticia sencera:

I Virgili Garcia, cap de llista d’Alternativa Municipal exposa les propostes referents a Urbanisme.

Noticia sencera: