Des dels informatius continuem avançant les principals propostes que presenten els partits politics d’Arenys de Munt candidats a les eleccions del 26 de maig

Esquerra Republicana vol construir un pont o una passera que connecti el Pavelló de Can Zariquiey amb el parc de Can Jalpí. Jordi Maimí, 5è a la llista explica que estan en converses amb el departament de Carreteres per estudiar les diferents possibilitats de construcció.

Des d’Esquerra creuen que connectar aquestes dues zones facilitarà la mobilitat i dinamitzarà la zona.

D’altra banda, Esquerra vol transformar els patis de les escoles de primària i de l’Escola Bressol en espais més educadors i propers a la natura.

Per últim, dir-vos que aquest avui a partir de les 5 de la tarda i fins les 8  del vespre trobareu la paradeta d’Esquerra a la Plaça de l’Església.

Noticia sencera:

Junts per Arenys de Munt consideren prioritari assolir el 70% de residus reciclats. La número 3 a la llista, Roser Moré, explica que també volen instal·lar plaques solars i executar plans pedagògics d’estalvi.

Pel que fa a seguretat, volen crear més places de policia local, valorar la incorporació de seguretat privada i posar més càmeres.

Avui dijous presentaran el seu programa electoral a partir de 2/4 de 8 del vespre a la Sala Municipal. I dissabte a les 6 de la tarda a la Plaça de l’Església hi haurà la visita del president Quim Torra i es farà una sardinada popular. En cas de pluja l’acte es farà a la Sala Municipal.

Noticia sencera:

Des de la CUP seguiran apostant pels espais de participació i per la democràcia directe ja sigui des del consistori o des del carrer.

La número 2 a la llista, Roser Ramos explica que volen transformar els consells del poble en espais de decisió amb conseqüència directe.

Aquest dissabte a les 12 del migdia a la plaça de l’església la CUP organitza unes xerrades.

Pilar Castillejos parlarà de municipalisme i experiència de govern, l’Adil Marouan de municipalitzacions, l’Enric Zaldo d’antiracisme, la Cristina Agell de feminisme, la Isabel Llari de territori i de la Vallalta, i en Guiu Muns de persones. A més a més es farà un concert i un vermut amb Oriol ribes i Raquel Xiberta.

Noticia sencera:

Pel que fa al programa electoral del PSC d’Arenys de Munt, en l’apartat d’animals de companyia, volen crear la regidoria de protecció dels animals i dotar de més espais d’esbarjo per ells.

La número 6 a la llista, Magda Viaplana, explica que també proposen que la policia local tingui un identificador de xips.

Noticia sencera:

El cap de llista de Primàries per la República, Josep Lluis Rodríguez proposa canviar de localització el CAP per fer-lo més accessible i la creació de la figura de l’agent cívic.

Noticia sencera:

Virgili García, cap de llista d’Alternativa Municipal exposa les propostes del seu partit en quan a equipaments municipals.

Noticia sencera: