Des de la setmana passada ja hi ha servei de nit a la policia local

Arenys de Munt, a poc a poc, va recuperant el servei habitual de Policia Municipal. Durant un temps s’ha hagut de suspendre el servei policial nocturn per manca d’efectius, però des de finals de la setmana passada ja torna a haver-hi policia a la nit.

Concretament el que ha passat és que la plantilla de la Policia d’Arenys de Munt són 15 agents, dels quals sis han hagut d’agafar la baixa laboral i un agent ha guanyat una plaça a Calella.

El regidor de Governació, Àngel Castillo, afirma que amb aquests condicionants es feia impossible quadrar els torns

El regidor ha volgut destacar també la complexitat a l’hora de cobrir llocs de treball de policia, un procediment llarg que no passa a l’hora de contractar altres perfils professionals

Àngel Castillo ha comentat també una situació que pot afectar també el servei de Policia a principis de l’any que ve. Ja s’ha aprovat un decret que permetrà als agents jubilar-se amb 30 anys de servei fet. Això minvarà de nou el cos d’efectius de la policia local.

Malgrat aquestes circumstàncies que han alterat el funcionament normal de la policia, el regidor Castillo ha felicitat els agents que estan en actiu, que al seu entendre han posat “tota la carn a la graella” per tal que el ciutadà no noti la reducció d’agents.