Des de la regidoria de Festes valoren de manera molt positiva la Festa Major d’enguany

El passat dijous es va fer la dotzena nit de l’esport. Un acte on es va reconèixer a 24 esportistes d’Arenys de Munt.

Els clubs esportius van presentar dues candidatures, una per la Iria Martinez del Club Patinatge i l’altre per Gal·la Solé del Club Hoquei. El regidor d’esports, Jordi Maimí, es va mostrar molt content per poder celebrar un any més aquesta vetllada.

El premi a l’esportista de l’any va ser per la patinadora Iria Martínez, qui es va mostrar molt emocionada i contenta per rebre el guardó.

I el premi Antoni Rovira, un reconeixement a la trajectòria esportiva a Arenys de Munt va tenir dos premis especial, un per Jordi Roca del patinatge i l’altre per Manel Lladó del futbol sala.

El premi Antoni Rovira, que aquest any és l’últim que s’entregava, ha estat per Note Torrent, per la seva llarga trajectòria i vinculació amb l’hoquei. Note Torrent es va mostrar molt contenta i sorpresa al rebre el reconeixement.

La Festa Major també va portar espectacles pels més petits i el pregó aquest any va ser a càrrec de la Comunitat Educativa del poble. Després del pregó es va fer el correfoc i una de les novetats d’enguany, la discoteca “La Sala” .

També  varem poder gaudir del Mercat medieval, del 40è Cros dels Arenys o d’

 

una exhibició de salts i línies obertes al bikepark La Bassa. El regidor de festes, Àngel Castillo, valora de manera molt positiva la Festa Major d’enguany per la gran varietat d’actes i activitats.

El Grup Fotogràfic va inaugurar l’ exposició de fotografies del 43è concurs internacional de Sant Martí, que es pot visitar fins al 24 de novembre. Tampoc va faltar la cercavila de gegants, el correbars o la nit jove amb Miquel del Roig, Boikot i Pelukass.

El Centre Moral va oferir aquesta festa major l’obra de teatre “L’Electe” i  l’Esbart Dansaire d’Arenys de Munt va fer un recital de dansa amb l’Esbart Sant Martí de Barcelona.

I ahir dilluns es van fer els actes més tradicionals, com ara l’ofici de Sant Martí, la recepció dels Martins i Martines, la ballada de la Dansa d’Arenys de Munt, el vermut popular, i el concert i ball de festa major amb l’Orquestra Maravella.