Des d’aquest dimarts 12 de setembre hi ha canvis de mobilitat a la zona de Sobirans i l’entorn escolar

Just abans d’arribar al pas de vianants elevat de l’Escola Sobirans, s’hi ha fet un baixador que va de la carretera de Lourdes a la riera de Sobirans, que permet tancar la carretera de Lourdes en el tram que queda just davant de l’escola i fer l’entrada i sortida de l’escola més segura.

El regidor de Seguretat i Mobilitat, Àngel Castillo Vallcorba, ha explicat que a partir d’aquest baixador, en sentit muntanya, la riera de Sobirans és de doble sentit de circulació. La resta de la riera de Sobirans continua sent de sentit únic cap a mar i la carretera de Lourdes de doble sentit de circulació, fora d’horaris d’entrada i sortida dels infants.

És el nou repte plantejat a la zona, després d’intentar solucionar l’excés de pols causat per la impossibilitat de regar a causa de la sequera. A principis d’estiu es va tirar un producte que compacta la sorra i dificulta que, amb el pas de vehicles, s’aixequi la pols. També es va fer un canvi de circulación. Dues mesures que han estat positives, però ara calia fer una nova intervenció, amb l’inici del curs escolar 2023-2024.