Derrotes de l’hoquei i futbol sala masculí en un cap de setmana descafeïnat pel Carnaval

Derrotes de l’hoquei i futbol sala masculí en aquest cap de setmana descafeïnat per l’aturada d’algunes competicions a causa del Carnaval. La crònica ens arriba de la ma l’excels cap d’esports, Jordi Soler Beltran.

Comencem la nostra habitual crònica dels dilluns repassant el partit de l’hoquei. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex suma una nova derrota després de veure’s superat pel Calafell per 1 gol a 3 en un partit marcat per l’eficàcia dels locals a l’hora d’aprofitar les errades defensives dels d’Enric Daumal Saurí. Aquesta nova ensopegada, sumada a la victòria del Girona deixa a l’Arenys de Munt a 7 punts de la salvació directa. Escoltem la crònica del tècnic arenyenc.

Daumal reconeix que sortir de la zona baixa serà molt complicat però que lluitaran la salvació fins que les matemàtiques diguin el contrari.

Repassat l’hoquei, ens movem cap el futbol sala. Com bé dèiem, només el masculí tenia compromís domèstic. L’Arenys de Munt s’enfrontava al Montsant, líder de la lliga i amb qui va caure per un contundent 5-1 en la 17a jornada de la 3a divisió. El tècnic arenyenc, Gerard Artigas Torrent valora d’aquesta manera l’enfrontament.

Artigas es mostra crític amb els seus jugadors i afirma “que aquest equip no sap competir” i que no es podrà aspirar a objectius ambiciosos.