Derrota de l’hoquei i victòria del Sènior A i veterans de futbol

És dilluns, per tant toca fer la crònica esportiva del cap de setmana.Comencem l’habitual crònica del dilluns parlant d’hoquei. Com bé sabran, el Centre d’Esports Arenys de Munt afrontava dos compromisos en aquests 4 dies. Dimecres van caure per 6 gols a 1 a la pista del Lleida en un mal partit dels arenyencs. Doncs bé, aquesta mala dinàmica es va traslladar ahir. L’Arenys de Munt va caure per 0 gols a 5 davant el Voltregà. Dues contundents derrotes que deixen als d’Enric Daumal Saurí penúltims amb 5 punts. Escoltem al segon entrenador, Marc Roca

Passem al bloc del futbol. Ens centrem primer en el Sènior A, que va sumar una nova victòria en la 11a jornada de la 4a  catalana. L’equip dirigit per Cristian Pajuelo Cerrillo va superar per 1 gol a 5 a l’Alella i sumen la 5a victòria consecutiva. Escoltem al tècnic.

I per últim, hem de parlar dels veterans que van guanyar el partit corresponent a la 10a jornada de lliga davant de la Llàntia. Gràcies a aquests tres punts els de Raul Serrano Garcia es consoliden a la 1a posició i amplien l’avantatge.