Demà torna a obrir la Bilblioteca, amb les restriccions que imposa la situació de pandèmia

Demà la Biblioteca Antònia Torrent i Martori tornarà a obrir les seves portes amb horari reduït, condicions higièniques d’accés i limitació de serveis, en compliment de les mesures de prevenció i protecció en fase de desescalada de la pandèmia. Així, durant la Fase 2, l’horari de la biblioteca serà de 4 a 8 del vespre de dilluns a dijous, i de 10 a 2 del matí els divendres. Els dissabtes i diumenges estarà tancada. Els serveis disponibles seran exclusivament de retorn o préstec de documents, de consulta a sala (no inclou estudi ni lectura a sala), d’ús d’ordinadors i d’informació bibliogràfica. Ho explica el responsable de la biblioteca, Arnau Espinach.

Per al préstec de documents, serà obligatori sol·licitar cita prèvia que la podeu demanar trucant al 93 793 84 48 en horari d’obertura. Per retornar documents no cal cita prèvia,

Per accedir a la Biblioteca, serà obligatori l’ús de mascareta, i al vestíbul el personal us aplicarà gel hidroalcohòlic a les mans i us donarà les indicacions oportunes.

D’altra banda, demà la companyia de teatre Aula oferirà l’hora del conte en directe pel seu canal de Youtube.