Demà si que podrà obrir, finalment, la piscina municipal

Demà la piscina municipal d’Arenys de Munt obrirà temporada amb tot un seguit de restriccions i després que s’hagi reparat la fuita d’aigua que va provocar que dilluns no es poguessin obrir les instal·lacions, com era previst. Però, com ja varem explicar, s’obrirà amb algunes restriccions provocades per la COVID-19. L’aforament serà com a màxim del 50% de la seva capacitat habitual, els vestidors i les guixetes estaran tancats i les taules de pícnic quedaran inhabilitades. Hi haurà dos torns, un de matí de 10 a 2 i un de tarda de 3 a 7, per poder realitzar una neteja entre els dos horaris. Sempre que sigui possible, es recomana reservar al telèfon 93 707 44 33. Raul Torres de Players Sport, explica que el més destacat són les franges horàries, que no permetran passar tot el dia a la piscina

Enguany, i excepcionalment, no es comercialitzaran els abonaments familiars ni els de temporada, tot i que sí que es podran adquirir els abonaments per a 10 usos.

Tampoc, de moment es faran activitats, ni cursos de natació, ni l’habitual inauguració amb inflables.

A banda, s’hauran de complir les mesures higièniques recomanades per Sanitat, com la presa de temperatura per entrar-hi, l’ús de mascaretes per accedir-hi i l’ús de gel hidroalcohòlic. El bar funcionarà amb les taules col·locades complint la distància de seguretat, tot i que el número de taules no es reduirà, ja que s’ha ampliat la zona habilitada.