Demà hi ha ple ordinari de l’ajuntament d’Arenys de Munt

En aquest es portarà l’aprovació provisional del text refós de la modificació puntual de les normes urbanístiques del Pla General.

L’alcalde i regidor d’Urbanisme, Joan Rabasseda ha explicat que l’objectiu és desencallar un canvi d’usos que ha de permetre la instal·lació de càmpings en el terme municipal i fer activitats esportives en sòl no urbanitzable.

També es portarà a ple la proposta de tramesa a la comissió territorial d’urbanisme per  l’aprovació del projecte d’obres fora de sòl urbà “Escola d’equitació”.

Joan Rabasseda ha explicat que volen tramitar aquest expedient per donar llum verda activitats que dinamitzen el territori com es el cas de l’Escola d’equitació.

I també es presentarà la proposta d’aprovació de la revocació de l’encàrrec de gestió a Gusam del sector B1 Sobirans, situat davant l’escola Sobirans.

Rabasseda ha explicat que aquest punt pretén que la urbanització d’aquesta zona, que en un principi anava a càrrec de Gusam, finalment la faci l’Ajuntament.

Al ple també es portarà la proposta d’aprovació de la creació de la comissió per a la modificació del servei de menjador social, i derivar competències al Consell Comarcal per a la gestió de la contractació del servei de telecomunicacions.

El regidor de comunicació, Josep Sànchez, ha explicat que l’objectiu de la proposta és comunicar al Consell comarcal l’interès de l’Ajuntament d’afegir-se a la compra agregada de la telefonia mòbil.

També es portarà a aprovació la proposta d’una modificació de crèdit de caràcter tècnic. Josep Sànchez ha explicat que l’objectiu de la proposta és donar cobertura a algunes aplicacions pressupostàries.

Pel que fa a les mocions, el PSC presentarà una sobre la xarxa d’impulsors als municipis de la garantia juvenil, i la CUP una altre de suport a la Fundació Proactiva Open Arms.

El PDeCAT presentarà una moció en defensa del model sanitari català i la universalització de l’atenció sanitària, i ERC per a la protecció del corall vermell al litoral català.

Al ple també es farà una declaració institucional de rebuig a la sentència de La Manada i de defensa de la integritat de les dones, i una altre a favor dels llaços grocs als espais públics.

També hi haurà precs i preguntes. El ple serà demà a les 8 del vespre a la Masia de Can Borrell i el podreu seguir per la ràdio.