Demà hi ha ple de l’ajuntament d’Arenys de Munt. En aquest hi anirà una modificació de crèdit per urgència de 215 mil euros

Aquesta modificació de crèdit es destinarà a l’àmbit social. Concretament s’adquirirà un nou pis d’habitatge social, es dotarà de més recursos al DISAM, i es milloraran els equipaments esportius. Ho detalla l’Alcalde, Josep Sánchez.

El ple també porta una modificació per encarregar a l’empresa municipal Gusam la gestió de l’Escola Bressol La petjada.

Un altre punt serà l’aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals per l’any vinent. L’alcalde explica que es reduirà la taxa de la brossa comercial i l’impost de construccions i obres.

Sánchez afegeix que també eliminaran la taxa d’obertura de noves llicències d’activitat. És a dir, els nous comerços no hauran de pagar al iniciar la seva activitat econòmica.

Al ple també anirà una moció de la CUP en defensa de la llei de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d’arrendament d’habitatge i la seva modificació per ser implementada arreu del territori.

Es tracta d’un ple ordinari i per tant també hi haurà precs i preguntes. Aquest tindrà lloc demà, a 2/4 de 8 del vespre, de manera telemàtica i el podreu seguir pel la ràdio o pel canal de youtube de l’ajuntament.