Demà hi ha ple de l’ajuntament d’Arenys de Munt amb la proposta de resolució d’al·legacions presentades i aprovació provisional d’una modificació puntual del pla general

L’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, explica que un cop es resolguin les al·legacions es procedirà a l’aprovació que permetrà la protecció d’edificis singulars d’Arenys de Munt com el del Centre.

El ple també presentarà la proposta d’aprovació de la modificació de percentatges en despesa plurianual.

I al ple de demà també es porta la proposta d’aprovació de la creació d’una comissió informativa especial per a la prestació del servei d’habitatges protegits i la  supressió del servei de pisos d’emergència.

Pel que fa a les mocions, la CUP presentarà una sobre la violència masclista i l’afectació de la covid, i el PSC una altre a favor de la protecció del sistema sanitari d’atenció primària.

A l’apartat de precs i preguntes, el PSC preguntarà sobre la destinació dels 60.000€ previstos per a festes en el pressupost municipal.

També demanaran què es reactivin els òrgans de participació existents de forma virtual o presencial, crear una comissió de treball a fi de poder redactar unes clàusules socials a incloure dins de la contractació administrativa de l’ajuntament i què s’habiliti la instal·lació del mercat municipal per a la campanya de vacunació de la grip.

Per la seva part, la Cup presentarà un prec per implementar recursos habitacionals d’urgència específics per a les dones sense llar.

També demanaran oferir una borsa de treball municipal i buscar suport tècnic per implementar criteris socials a la borsa d’habitatges de lloguer social.

I Junts per Arenys de Munt presentarà un prec perquè s’arregli el pas subterrani de Sant Carles.

També demanaran col·locar de nou, corregir i canviar senyals de direcció a diferents carrers del municipi, arreglar els vidres trencats que hi ha a l’edifici del sindicat, i preguntaran sobre el destí dels diners pressupostats per activitats del poble no realitzades. El ple ordinari telemàtic serà demà a 2/4 de 8 del vespre i el podreu seguir pel canal de youtube de l’ajuntament o per la ràdio.