Demà es reuneix de nou la taula per la convivència

La Taula per la convivència, organitzada per la regidoria de d’Acció Social, Salut Pública, Gent Gran, Benestar Animal i Participació, mitjançant el Servei de Mediació, es reuneix demà dijous dia 27 d’octubre a dos quarts de 8 a Can Borrell. La iniciativa sorgeix després de l’èxit de la trobada virtual que es va realitzar el febrer del 2021, on van participar 18 persones. En aquesta reunió virtual es va manifestar el desig de fer regularment aquests espais de trobada en què tothom tingui l’oportunitat de parlar, de sentir-se escoltat, on poder conèixer-se, enriquir-se, compartir i co-construir la convivència al municipi.

La Taula de Convivència, com ja hem explicat en altres ocasions, té per objectiu crear i impulsar  accions de millora de la convivència a Arenys de Munt on  tothom hi sigui partícip. La Taula de Convivència vol donar resposta a aquestes inquietuds. Hi està convidada qualsevol persona de la vila que comparteixi aquests interessos.

A la primera trobada que es va fer fa unes setmanes hi va haver una bona participació, tant de gent a títol individual com representació d’entitats. Va ser una primera presa de contcate per definir cap on es vol dirigir aquesta taula i fixar els objectius de base. S’han emplaçat a trobar-se un cop al mes i començar a idear campanyes i accions, alguna de les quals podria arribar per Sant Martí, a la festa major, tot i que és una mica massa just. Marisa Paituví Castro, del servei de mediació d’Arenys de Munt, ha explicat que ara cal parlar de forma participativa del que preocupa i que pot servir per millorar la convivència.