Demà és l’últim dia de la venda dels tiquets per participar a la revetlla de Sant Joan que organitza la Breda de l’Eixample

Aquesta consistirà amb un sopar de revetlla a base de pa amb tomàquet i embotits, begudes, coca i cava, al preu de 13€. La venda de tiquets a la botiga Tot Pantalons, al Forn de Dalt i a l’Hisop.

José Abril de la Breda explica que aquest any de nou es recupera l’espai per poder llençar petards a l’aparcament de Can Globus. I com cada any després de sopar hi haurà ball amb la Disco Mòbil Domènec.

La Generalitat de Catalunya impulsa la campanya “Revetlles amb precaució”, que té l’objectiu de minimitzar els riscos que comporta l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres.

Cal tenir cura i seguir els consells per a l’ús i manipulació del material pirotècnic: Assegureu-vos de comprar els productes pirotècnics homologats en un establiment autoritzat.

També es recomana que no guardeu petards a les butxaques, que no els subjecteu amb les mans, no posar-los a prop de la cara ni del cos i utilitzar mitjans segurs per encendre el material pirotècnic: metxes i similars.

També no llençar mai petards contra ningú i no llençar coets a menys de 500 metres de zones boscoses ni en aglomeracions de persones. En cas d’accident o emergència, truqueu al 112.