Demà divendres es celebrarà el novè Aplec per la Independència d’Arenys de Munt

Commemoració de la consulta del 13 de setembre del 2009. Els actes es faran a la Plaça de l’Església i començaran a les 7 de la tarda amb una exhibició de hip hop amb Aïna Dance Studio.

A les 8 del vespre hi haurà l’intervenció de Jordi Graupera, Doctor en filosofia i impulsor de primàries Barcelona. Ho explica Josep Manel Ximenis, membre del MAPA.

Seguidament es farà un homenatge a Xavier Mitjà, que ens va deixar el passat mes de juliol i que va ser un dels impulsors de la consulta a Arenys de Munt. Josep Manel Ximenis ha tingut paraules d’agraïment a Mitjà.

A l’acte d’homenatge també se li farà un reconeixement a l’actor Toni Albà per la seva implicació amb el procés independència.

A les 9 del vespre es farà un sopar popular amb entrepà de botifarra i beguda al preu de 3,5 euros. Els beneficis dels que es recapti es donarà al Centre Moral per les reformes de l’entitat.

Els actes finalitzaran a les 10 del vespre amb l’espectacle Poesia, canço desconstruida i fuga, amb Lidia Urbano i Conrad Setó. En ell posen en joc texts en català des de l’època medieval fins als nostres dies: Anselm Turmeda, Salvat Papasseit, Josep M. de Segarra, Enric Casasses o Joan Brossa.